PL YT FB
flowers flowers 2 3

Opinie

Medfemina - Centrum Zdrowia Kobiety
4.9
Based on 200 reviews
powered by Facebook
Joanna Wawrzyniak
Joanna Wawrzyniak
2021-10-06T18:48:16+0000
Polecam z całego serca dr Anna Kryza Ottou prowadziła moja ciążę 7 lat temu i po 7 latach wróciłam spowrotem na badania... kontrolne do dr Anna Kryza Ottou, poczułam się tak jakby czas zatrzymał się w miejscu. Pozdrawiam serdecznie cały zespół a w szczególności dr Anna Kryza Ottou ❤❤❤read more
Katarzyna Klinkosch
Katarzyna Klinkosch
2021-10-01T11:13:38+0000
W dniu 11.09.2021 o 8:55 urodziłam synka. Ogromnie chciałabym podziękować całemu zespołowi Medfeminy. W szczególności... Panu Markowi Kwietniowi za wspaniałe i profesjonalne prowadzenie mojej ciąży którą donosiłam do planowanego terminu porodu za co jestem niezmiernie wdzięczna. Oraz reszcie lekarzy którzy również udzielali profesjonalnych wizyt położniczo-ginekologicznych: (Pani Katarzyna Mikołajczyk, Pani Alicja Słoka-Sutkowska, Pani Joanna Szymkowiak-Gołębiowska, Pan Marcin Zborowski). Nie mogę oczywiście pominąć wspaniałych Pań w recepcji które zawsze służyły pomocą i uprzejmością. OGROMNIE DZIĘKUJĘ !!!read more
Magda Bac-Szy
Magda Bac-Szy
2021-09-29T14:01:53+0000
Polecam ten szpital. Prowadziłam ciąże w Medfeminie, tam tez urodził się nasz synek. W Medfeminie miałam również... wykonywany zabieg chirurgiczny. Wysokiej klasy specjaliści, wizyty bez nerwów, dokładne badania. Sam poród również oceniam bardzo dobrze (położne serdeczne, pomocne, lekarze zainteresowani, uśmiechnięci, warunki pobytowe super, obecność męża, pełna prywatność). Po zabiegu chirurgicznym byłam bardzo dobrze zaopiekowana, warunki bdb, szybko wyszłam do domu, nacięcie po zabiegu malutkie, rana szybko się zagoiła. Po prostu super miejsce i jeszcze lepszy personel.read more
Nela Haberna
Nela Haberna
2021-08-18T14:44:17+0000
Z całego serca polecam ❤ Profesor Andrzej Morawski oprócz tego, że jest pionierem w dziedzinie laparoskopii, jest... przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. Wszystko wyjaśni, opowie, uspokoi. Dr Anna Janusz, którą również miałam przyjemność (a raczej zaszczyt) poznać, jest wspaniałym lekarzem, bardzo empatycznym i sympatycznym 😊 to właśnie dzięki Pani doktor, mój stres na chwilę przed zabiegiem zmniejszył się. No i oczywiście dr Liliana Styka, która czuwała nad snem, podczas zabiegu, kobieta o przemiłym nastawieniu do Pacjenta, dającą cenne rady a przede wszystkim tłumacząca etap po etapie, jak będzie wyglądało znieczulenie. ❤ Nie muszę wspominać, że cały personel to profesjonaliści w 100% a przede wszystkim kochani i pomocni ludzie, którzy wykonują swoją pracę z uśmiechem na ustach, wkładając w nią całe swoje serce. Dziękuję bardzo 🥰read more
Magdalena Olszowy
Magdalena Olszowy
2021-07-20T11:09:06+0000
Naprawdę polecam opiekę w Medfeminie. Zwłaszcza prowadzenie ciąży. Zaczynając od położnych, które są najlepsze na... Świecie- zawsze pomocne, udzielają wszystkich potrzebnych informacji, są ciepłe i empatyczne. Dzięki dr Zborowskiemu doczekałam się spokojnie swojego syna. Wizyty w miłej i profesjonalnej atmosferze. Doktor dbał przede wszystkim o to żebym nie martwiła się na zapas, w razie pilnych spraw był pod telefonem.read more
Diana Krukowska
Diana Krukowska
2021-05-10T11:32:58+0000
Profesjonalizm w każdym stopniu Pan Dr Kwiecień wspaniały człowiek Panie w rejestracji bardzo pomocne, uprzejme 👌
Klaudia Jaworska
Klaudia Jaworska
2021-04-30T06:39:18+0000
Nie polecam !!!!! Tydzień temu jechałam z Holandii żeby zrobić badania do operacji, już na samym początku okazało się... ze badania krwi mam umówione na ten dzień ale usg na inny ... rozumiem ze miałam jechać do Holandii i wrocic za pare dni na kolejna wizytę ... powiedziano żebym poczekała półtorej godz to może ktos mnie przyjmie , poczekałam , udało się . Dałam listę badań krwi które miały zostać wykonane , wracam do domu, mija tydzień a ja dalej nje mam pełnych wyników . Dzwonię i pytam gdzie reszta moich badań , Pani mówi ze nie pobrali tego co było NAJWAŻNIEJSZE ! . Za pare dni miałam mieć operacje , nie mam pozliwosci znowu przyjechania do Wrocławia na już żeby wykonać badania, w innych miejscach czeka się długo Ba wizyty, jest majówka , nigdzie nie wykonam już takiego badania. Pieniądze które wydałam na dojazdy , badania poszły na marne , zaliczka 3,5 tys zł za operacje mi przepadła , a termin na operacje dopiero za rok!!!!!!!!! Kpinaread more
Daria Wiśniewska
Daria Wiśniewska
2021-01-06T17:41:01+0000
Serdecznie dziękuje całemu personelowi w tym najbardziej dr.Mydłowskiemu za pomoc i wykonany zabieg. Serdecznie polecam... klinikę jak i szpital Medfemina super opieka panie na oddziale bardzo miłe i pomocne. Z całego serca Dziękuje!read more
Ludmiła Kapała
Ludmiła Kapała
2020-12-03T18:50:39+0000
W Medfeminie na świecie w ostatni poniedziałek pojawił się Bruno. Serdecznie polecam - lekarze z ogromną wiedzą,... szpital fantastyczny i tato Bruna mógł być przez cały czas z nami w tym szczególnym dniu. Ciążę prowadziła Pani Dr Halbersztadt - przez 9 miesięcy byłam spokojna i na bieżąco otrzymywałam odpowiedzi na wszystkie pytania. I oczywiście szczególne pozdrowienia dla najlepszej położnej Pani Magdy :)read more
Elwi Rka
Elwi Rka
2020-11-02T21:20:04+0000
Polecam! Opieka wspaniała❤️ Miałam zabieg którego się bardzo bałam ale z taka ekipa jaka spotkałam już się niczego nie... bałam. Dziękuje ❤️read more
Dominika Borzym-Żak
Dominika Borzym-Żak
2020-06-07T17:57:10+0000
Najlepsze wrażenia, wspaniałe miejsce! Nawet jeśli brzmi trochę niecodziennie jako określenie szpitala :) Oto... dlaczego: - Zespół Medfeminy jako jedyny podjął się wykonania mojej operacji metodą laparoskopową. Konsultowałam swój przypadek z kilkoma ośrodkami publicznymi i prywatnymi w Polsce i żaden nie widział szansy przeprowadzenia zabiegu inaczej niż za pomocą klasycznego cięcia. Prof. Morawski i dr Halbersztadt przeprowadzili laparoskopię z pełnym sukcesem, w sposób, który budzi mój najwyższy podziw i wdzięczność. Dobę po operacji byłam już w domu, w doskonałej formie. Mogę wrócić do normalnej aktywności po tygodniu zamiast po kilkumiesięcznej rekonwalescencji, jaką skutkowałaby rozległa operacja brzuszna. - Nigdzie indziej nie byłam tak szczegółowo zdiagnozowana ani nie uzyskałam tak gruntownej, podanej w jasny i życzliwy sposób informacji na temat możliwych sposobów postępowania, prognoz i zaleceń. - Poza wiedzą medyczną i umiejętnościami najwyższej próby w Medfeminie spotkałam się z delikatnością, empatią i cierpliwością całego personelu, z którym miałam styczność - Pań w recepcji, pielęgniarek, instrumentariuszek i oczywiście lekarzy, dzięki czemu czułam się totalnie zaopiekowana i spokojna zarówno przed jak po zabiegu - Cały czas miałam poczucie komfortu psychicznego i fizycznego - wygodną salę, zapewnioną prywatność. Mistrzostwo!read more
Marta Mik
Marta Mik
2020-04-29T13:06:02+0000
Bardzo polecam, super miejsce. A dr Joanna Szymkowiak Gołębiowska to najlepszy ginekolog, na którego trafiłam w swoim... życiu. Nie dość, że bardzo miła to jeszcze bardzo kompetentna i pomocna. Zmieniłam innego lekarza na dr Joannę po połowie ciąży i żałuję, że tak późno.read more
Marzena Matusiewicz
Marzena Matusiewicz
2020-03-13T18:47:12+0000
Bez wątpienia doktor Alicja Halbersztadt jest najlepszym lekarzem jakiego dotychczas spotkałam. Godna zaufania,... zaangażowania, pełna ciepła, cierpliwa. Pofesjonalna i cudowna osoba. 🤗read more
Marta Kieliszczyk
Marta Kieliszczyk
2020-02-19T18:29:46+0000
Z całego serca dziękuję całemu zespołowi Medfeminy za wspaniałą opiekę. Mimo niezbyt przyjemnych okoliczności czulam... się bardzo komfortowo. Dziękuję Pani dr Dr Joannie Szymkowiak–Gołębiowskiej za sprawnie wykonany zabieg, za cierpliwosc i empatię które bardzo mi pomogły. Podziękowania również dla Pani położnej za perfekcyjne wklucie w moje marne żyły i opiekę :) Pani anestezjolog za czuwanie nad moim stanem podczas zabiegu. Pani z recepcji za cierpliwość w odpowiedzi na masę naszych pytań. Wybierajac Medfemine liczylismy na to, ze to będzie najlepszy wybór pod wzgleden komfortu psychicznego i nie zawiedlismy się. Cały personel godny polecenia.read more
Bicz Camila
Bicz Camila
2020-01-14T09:10:32+0000
Bardzo polecam szpital i lekarzy. Świetne warunki, lekarze profesjonalni, z podejściem do pacjenta. Zabiegi... przeprowadzane w możliwie największym komforcie. Naprawdę warto.read more
Kaja Kochanowska
Kaja Kochanowska
2020-01-03T18:08:37+0000
Placówka zatrudnia lekarza, który nie umie przeliczać jednostek oraz odczytywać usg (pomylił się w wadze dziecka o... kilogram-inny lekarz pomylił się o 50 gram). Między innymi dzięki lekarzowi z tej placówki mój syn urodził się ponad miesiąc przed terminem z czego skutkami walczymy do dzisiajread more
Adriana Ptak
Adriana Ptak
2019-12-26T16:25:36+0000
Dokładnie 4 miesiące temu przyszedł na świat Medfemiś - nasz synek Tymuś. Piekny czas, pełen emocji i miłości... przeżyliśmy w szpitalu Medfemina. Czuliśmy się w pełni zaopiekowani, dziękujemy za życzliwość, dobre rady, pomoc i troskę. Pragnę podziękować również Pani Joannie Kaczorowskiej- przed narodzinami za wiedzę przekazaną podczas zajęć szkoły rodzenia oraz po narodzinach za pomoc w naszych rodzicielskich codziennych wątpliwościach. Jest Pani wspaniałym człowiekiem o wielkim sercu. Dziękujemy i pozdrawiamy Adriana, Adrian i maleńki Tymonekread more
Ewelina Pietryszak
Ewelina Pietryszak
2019-12-09T17:44:24+0000
Każdy Pacjent jest traktowany jak człowiek, z szacunkiem (a nie jak w innych miejscach jak zło konieczne) miła... atmosfera, wszyscy są bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do drugiego czlowiekaread more
An Na
An Na
2019-12-04T15:02:17+0000
Polecam Medfemine nie tylko ze względu na profesjonalizm, ale również szeroki wachlarz usług, sympatyczna atmosferę i... ładny wystrój gabinetów. Polecamread more
Linda Matus
Linda Matus
2019-12-03T12:37:44+0000
Profesjonalna i empatyczna opieka nad dzieckiem i mamą w trudnych chwilach. Doktor Alicja i Zosia najlepsze, nie... pamiętam imienia anestezjolog, a szkoda, bo to Mistrzyni! Położne konkretne i pomocne. Długo by można wymieniać wszystkich. Dziś nasza MedMisia ma się bardzo dobrze. Polecam z całego serca.read more
Natalia Bartosz
Natalia Bartosz
2019-11-11T19:26:36+0000
Zaopiekowanie - to słowo dobrze opisuje Medfeminę! "Testowana" w różnych okolicznościach 😉 Za profesjonalizm i przemiłą... atmosferę podczas wizyt dziękuję #drAlicjaHalbersztadt, za super szybką reakcję w sytuacji "kryzysowej" i umówienie wizyty w ciągu pół godziny dziękuję Paniom w rejestracji, a za samą wizytę wspierającą i fachową składam podziękowania #DrJoannaSzymkowiakGołębiowska. Za świetnie przygotowany dzień czerwcowy otwarty - polecam tego typu spotkania tym jeszcze niezdecydowanym! Za uśmiech i poczucie humoru w poczekalni (chociaż do tej pory nie mieliśmy okazji się spotkać podczas wizyty) #DrZofiaBorowiec i #DrMarcinZborowski. Za cudowne, pełne humoru i wiedzy zajęcia z #JoannaKaczorowska, prawdziwą pasjonatką, która zawsze znajdzie czas, że odpowiedzieć na nurtujące Was pytania. Mam nadzieję, że ciąg dalszy recenzji nastąpi w najbliższym czasie 😀 przed nami jeszcze ostanie wizyty i mamy nadzieję szczęśliwe rozwiązanie.read more
Ewa Ok
Ewa Ok
2019-09-21T19:56:13+0000
Kilka dni temu w tym szpitalu przyszedł na świat nasz syn. Wszyscy pracownicy to ANIOŁY! Pomoc i wsparcie jakie... otrzymaliśmy w tym trudnym, ale i pieknym momencie życia jest nie do ocenienia. DZIĘKUJEMY! 😍read more
Kate Guimont
Kate Guimont
2019-09-19T20:05:06+0000
Świetni specjaliści przemiła obsługa wizyty są przyjemne i profesjonalne polecam
Laura Kaczmarek
Laura Kaczmarek
2019-09-14T02:28:37+0000
Cudowne miejsce i personel❤️ Niedlugo minie tydzien, od przyjscia na swiat naszego syna, a ja dalej nie moge uwierzyc... ze istnieje szpital gdzie wszystko moze zadziać sie idealnie😍 Teraz juz wiem, ze jesli ktos narzeka i krytykuje ciecie cesarskie, to nie zrobił go w Medfeminie😛❤️read more
Michael Hartz
Michael Hartz
2019-08-21T15:11:37+0000
I highly recommend Medfemina, they are Professional, Competent and Caring. My wife became pregnant with our first... child in October 2018 then one morning in late November she began bleeding. She was scared and began searching for help. She found Medfemina and they went out of their way to give her the care that she needed. They gave her a thorough examination, explained to her the problem and told her what to expect over the next few weeks which calmed and reassured her. We knew and decided that day that Medfemina would be our chosen provider. A huge THANK YOU to everyone from Medfemina and especially to Dr Marek Kwiecień!!! - he is a very skilled doctor with lots of empathy. He always knew how to calm my wife down and answered all of our questions. Mine were answered as well, in English and I always went away feeling comfortable with our visit. My wife had a lot of concerns throughout the pregnancy and Medfemina was there to help her through every step and even continued after our son was born – and here a big thank you to Magdalena Borońska (OB Nurse). It was truly a joy to work with the entire team at Medfemina. We are happy that our son was born there and given great care. I would definitely call on them again in the future. Regards, Michael Hartzread more
Next Reviews